🌌 Interesantno je koliko često se osećamo odvojeni od sveta. Osećamo se toliko “drugačije” da ponekad izgleda da govorimo “jezik vanzemaljaca” i niko nas ne može čuti! Često sam se osećala ovako.

Ali ipak, 6. čulo me uveravalo da sam na pravom putu! 

Da biste postali deo gomile znači da postanete deo onih koji misle isto i rade iste stvari, to znači da ćete uvek biti isti kao oni.To znači da vaši vidici se neće proširiti nikada. I umesto da učite i prosperirate vi ćete tračariti uz kafu sa komšinicom. 

Kada sam to shvatila, počela sam da prihvatam svoj “drugi” jezik, način ponašanja koji me jednostavno odvlači i misli koje nisu na istoj vibraciji sa drugim ljudima oko mene. Želela sam nešto drugo. Verovala sam u sebe, potpuno, jer to sam ja i želim iskustva koja će obogatiti moj život. I znate šta? Isplatilo se.

Od tog trenutka počela je magija. Počeli su da dolaze (ne vanzemaljci ). Okružili su me ljudi koji me čuju, slušaju, razumeju, vole i žele da ovaj život iskuse baš sa mnom, ovakvom kakva jesam. Oni znaju ko sam!

Oni su deo mene. Moje srodne duše koje se smeju sa mnom istim šalama, vole sličnu hranu i imaju slične ciljeve. Rastemo zajedno. Nekada brže, a nekada sporije, ali važno je da nas želja za promenom i slična interesovanja čine živim i drže zajedno.

Molim vas, bez obzira na to kakvo je vaše trenutno okruženje, ne kritikujte ga. Zagrlite ga celim bićem i dozvolite mu da vas vodi do vašeg novog okruženja kojem zaista pripadate.

Ne ostajte na istom nivou i sa istim ljudima SAMO zato da biste bili PRIHVAĆENI. Pitajte se da li Vi možete prihvatiti njih pre nego oni vas! Promenite pitanje u svoju korist. Videćete, promeniće se i vaš život!

Ponovite za mnom: Da li meni odgovara okruženje i situacija u kojoj se trenutno nalazim?

Šta ste osetili kada ste postavili sebi ovo pitanje?

Da li i vas muči slična situacija, dragi prijatelji?
Da li ste vi pronašli vaše srodne duše? 🙂

Grlim vas,
Aleksandra WBA