Šta bi značilo da otkrijete da moć da stvaranje radosti, ozdravljenje od patnje i donošenja mira narodu živi unutar vas?

Da li nam čuda koja vidimo u kvantnom svetu zapravo pokazuju naše najveće mogućnosti umesto naše naučne granice?

Mogu li spontana ozdravljenja od bolesti, trenutna veza sa svakim i svime, pa čak i putovanje kroz vreme, biti naše pravo nasledstvo u svemiru?

Između 1993 i 2000, niz revolucionarnih eksperimenata otkrio je dramatične dokaze o mreži energije koja povezuje sve što je u našim životima i našem svetu – Božanske Matrice. Od ozdravljenja našeg tela, do uspeha u našim karijerama, odnosima i miru među narodima, ovaj novi dokaz pokazuje da imamo moć da govorimo direktno sili koja povezuje svu kreaciju.

Pridružite se Gregg Braden-u na ovom izvanrednom putovanju u povezivanju nauke, duhovnosti i čuda kroz jezik Božanske Matrice.

Veliki deo materijala predstavljen na ovom predavanju – Jeziku Božanske Matrice, nalazi se u Greggovoj knjizi – Božanski matriks, koju je kod nas u Srbiji objavio Leo Commerce 2013. godine

Napomena: Na zahtev autora, neke od projektovanih slika i video materijala su zamagljene zbog zaštite i privatnosti ljudi koji su fotografisani i snimljeni.