O nama

Well Being Academy je nastala u Beogradu 2011. godine i čini je grupa stručnjaka posvećenih sveobuhvatnom duhovnom, mentalnom i fizičkom razvoju pojedinaca i grupa ljudi. U našem timu senalaze sertifikovani stručnjaci: Ericcson Certified Coach, Terapeuti Karmičke dijagnostike, Usui Reiki Master Teacher, NLP Master Coach, Wing Wave Coach, itd. sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa individualnim klijentima i grupama na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Ono po čemu smo jedinstveni na ovim prostorima jeste sveobuhvatan, holistički pristup klijentima, u smislu da prvo pronalazimo blokade i uzrok problema u klijentovom svakodnevnom ili profesionalnom životu, odnosno ličnom i/ili profesionalnom razvoju, a potom pomažemo klijentima u postavljanju i ostvarivanju njihovih ličnih i/ili profesionalnih ciljeva.

Širok spektar i veliki broj dosadašnjih klijenata, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, nam je omogućio da steknemo veliko iskustvo u radu i steknemo reputaciju pouzdanog partnera, pouzdanog  tima stručnjaka, koje je posvećen uspehu svakog svog klijenta. Procenat uspešnih implementacija, odnosno uspešnih transformacija naših klijenata je fenomenalnih 83%. Klijente ne delimo na „male“ ili „velike“, „važne“ ili „važnije“, već svakom klijentu pristupamo individualno, tako da sa svakim klijentom radi stručnjak, ili više njih, čije kompetencije i senzibilitet najbolje mogu da pomognu klijentu u konkretnom slučaju, odnosno u konkretnoj situaciji.

Imamo različite vrste programa – od pojedinačnih terapijskih sesija, do individualnih programa ličnog razvoja pod nazivom „MASTER OF CHANGE“, koji može da traje od tri meseca do tri godine. Takođe, imamo i grupne programe za kompanijske timove, koje vode kolege sa velikim iskustvom u korporativnom poslovanju (Predsednik upravnog odbora, Generalni direktor, Direktor prodaje, Finansijski direktor, HR direktor…).

Na zahtev brojnih klijenata koji su uz našu pomoć uspešno rešili svoj problem sa novcem (ne znaju kako da ga zarade, pogrešna uverenja u vezi novca, pogrešan odnos prema novcu…), kreirali smo kurs „IZOBILJE NOVCA“. Svakom polazniku kursa koji se pridržava programa, garantujemo da će u roku od godinu dana najmanje udvostručiti sopstvene prihode, bez obzira na to koji nivo prihoda ima trenutno.

Više o svemu onome šta možemo da uradimo za vas i u čemu možemo da vam pomognemo pročitajte na stranicama našeg web sajta.

Izobilje treba da bude naša svakodnevnica!