podsvest
Ma gde otišli, ma šta radili, naše misli grade stvarnost koja nas okružuje.Unutrašnja svest, ili podsvest, je moćna snaga čiji se uticaj oseća u svakom aspektu života. Ona je osnovni i najvažniji aspekt onoga sto ste vi i glavni uzrok vašeg uspeha ili neuspeha.

SVEST

Sve je ENERGIJA i razmišljajući, vi koristite ogromnu količinu te energije u obliku brze, lake i pokretne misli. Misao stalno pokušava da stekne neki oblik, trudi se da dodje do izražaja, da se otkrije. U njoj su prirodno prisutni težnja i sposobnost da se materijalizuje u fizičkom svetu.

Iako pojedinačna misao ne poseduje preveliku moć, kad se ponovi ona može usmerena, a njena snaga se može višestruko multiplikovati. Što je veci broj ponavljanja, utoliko veću energiju, snagu i lakoću dobija misao. Vaše misli poseduju vlastitu snagu.

Nezavisno od toga da li vi to želite ili ne, vi kreirate svoju vlastitu stvarnost preko svojih misli.

Prvi korak je da samo da pratite protok svojih misli koje nastaju u vašem umu i da ih usmeravate u željenom pravcu (odlučite sta želite i usmeravajte svoju svest na to). Od vas se traži samo da dodajete potrebnu energiju, dok vaš cilj ne postane realnost.

Stvarnost u kojoj živimo, uvek ćemo stvarati mi sami, odnosno naše misli.

PODSVEST

Naša svest je kao vrh ledenog brega. Svest je sposobna da u svakom momentu registruje 7+/-2 informacije, a podsvest je sposobna da registruje sve potrebne informacije o dešavanjima oko nas.

Podsvest kontroliše sve životno važne funkcije ljudskog organizma i tamo se beleži sve što nam se dogodilo. Svi događaji iz našeg života registruju se u nju, zajedno sa mislima i osećanjima koje ih prate.

Podsvest je jedna ogromna snaga, mehanizam, uz čiju se pomoć ubrzavaju periodično ponavljajući misaoni impulsi, vezani za osećanja i emocije, dobijaju snagu i materijalizuju se u svoj realno postojeći ekvivalent. Vi možete namerno uneti u svoju podsvest plan, misao ili cilj, koji biste hteli da realizujete i uskoro ćete dobiti materijalni ekvivalent onoga što nameravate.

Podsvest prihvata ono sto joj sugerišete preko osećanja i emocija, nezavisno od toga da li su misli koje će se u nju zabeležiti pozitivnog ili negativnog karaktera. Nije ona u stanju da procenjuje stvari, kao što to radi svest i nikada se neće sporiti sa vama – jednostavno će izvršiti ono što joj naložite.

Zato – budite oprezni šta mislite – može vam se ostvariti.

podsvest 2

Svest je vrh ledenog brega