Tokom boravka u Moskvi poznanik mi je ispričao čudan događaj koji mu se desio:

  • Vraćam se sa vikendice. Na putu nema ni žive duše. Vozim dosta brzo. Iznenada, ne znam otkuda, doleće ogroman kamen i leti prema šoferšajbni, pravo meni u glavu. Samo čudo me spasilo, u magnovenju sam samo malo skrenuo na desno. Staklo se razbilo alija sam ostao živ. Možeš li mi objasniti sa čim je to povezano.

Zatvorenih očiju, nekoliko sekundi ispitujem ćelu situaciju, a zatim mu odgovaram:

  • Ti imaš mladu ljubavnicu u koju si jako zaljubljen, i patiš od kompleksa što si mnogo stariji od nje. Što intenzivnije patiš to se jače i aktivnije oslobađa program samouništenja. Prvo mesto blokade tog programa je područje glave. Pošto se on naglo i brzo aktivirao, nisi imao prilike da budeš upozoren preko alergijske kijavice ili bola uglavi, već se opasnost pojavila u vidu teške traume glave.

Gledajući preneraženo u mene, odgovorio je:

  • Sve je apsolutno tačno. Ali, zašto je moralo da dođe do tako žestokog upozorenja, koje samo što se nije završilo smrću?
  • Zato što se u vašem informacionom polju već nalazi buduće dete. I ono će se pojaviti u ovom ili u sledećem životu, sada nisam u stanju da kažem kada. Međutim, ono se sada formira na nivou informacionog polja. Svako nepravilno ponašanje, naročito emotivno, može po njega biti opasno.

On i dalje ne može da savlada svoje iznenađenje:

  • Zaista mi nikako nije jasno kako si sve ovo mogao da vidiš?
  • U tome nema nikakve mistike. Parametar programa samouništenja kod tebe iznosi 500 jedinica. Sve to je u vezi sa tom ženom, ne tvojom suprugom. Između ostalog, ti stalno sebe prekorevaš i prezireš. To je vezano sa kategorijom duše koju sam nedavno spoznao. Naročito onim delom koji je vezan sa starenjem. U tome je sva mistika.

I, kako dalje da se ponašam?

  • U ljubavi zaboravi na razlike u godinama i na fizički izgled. Treba brinuti o sebi ali ne dozvoliti da imamo kompleks zbog toga što smo siromašni, ružni ili stari. To je nedopustivo.

1875_bracni-par-dreamstime_8813763